Je verkoopt schone was, geen wasmachine

LISA.png

Hoi! Ik ben Lisa van der Mierden, een ambitieuze allround vormgeefster die gelooft in de kracht van beeld. Beeld spreekt, beeld nodigt uit. Beeld bepaalt alles

Wie ben ik? Momenteel sta ik te popelen om aan mijn carrière te beginnen. In juli 2021 ben ik afgestudeerd aan de kunstacademie Sint Joost school of Arts & Designs in 's-Hertogenbosch en ben sinds 2016 in het bezit van het diploma crossmedia Sint Lucas vakschool voor creatief talent Eindhoven. In de loop der jaren heb ik een frisse, nauwkeurige en unieke blik op de wereld heb ontwikkeld.

Na dus al heel wat jaren ervaring in het grafisch vormgeven is Lisa vd Mierden grafisch ontwerp in september 2020 dan toch eindelijk opgericht. En sindsdien ben ik uitgegroeid tot een ervaren reclame bureau voor marketing en communicatie. Dit is gekomen door goed naar de wensen van de klant te luisteren en daardoor heb ik de meest uiteenlopende projecten te mogen begeleiden.  

Ik ben een maker, denker en kunstenaar. Ik hou van fotografie, computers, gamen en Apple. Ik ben dus een echte nerd zoals ze wel eens zeggen. Ik geniet van nieuwe avonturen en ik wil altijd het beste uit een project maar ook uit mezelf halen. Ohja, en ik geef les in zelfverdediging!