Branding design, website bouwer, fotograaf en editor

Logo concept ontwerp 
& drukwerk design

Opdrachtgever

Wereldwinkel Veldhoven is een cadeauwinkel voor duurzame en fair trade producten. Alleen waren ze op zoek naar een nieuwe uitstraling omdat ze eigenlijk helemaal wegvielen in de straat waar ze gevestigd zijn.

Vraag

Ontwikkel voor ons een nieuw logo waardoor we op gaan vallen in het straatbeeld. We zijn allemaal vrijwilligers en willen hier ook een dankbaar iets aan toevoegen. Tevens hebben we hulp nodig met onze advertising.

Oplossing
Door een modern, poppende en opvallend kleurenpallet te hebben ontwikkeld voor de nieuwe branding, trekken ze nu meteen de aandacht van iedereen die voorbij passeert. Door dit extra te stimuleren heb ik banners ontworpen voor aan het pand, en gekozen voor een opvallend gekleurd welkoms bord. 

Resultaat

Niemand die nog de Burgemeester van Hoofflaan voorbij rijd zonder de Wereld Winkel te zien. Het logo is samengesteld met de vrijwilligers van de Wereld Winkel. Het hartje straalt waardering uit voor de huidige en alle voorgaande vrijwilligers.

Logo concept ontwerp 
& drukwerk design

Opdrachtgever

Wereldwinkel Veldhoven is een cadeauwinkel voor duurzame en fair-trade producten. Ze waren op zoek naar een nieuwe uitstraling omdat ze eigenlijk helemaal wegvielen in de straat waar ze gevestigd zijn.

Vraag

Ontwikkel voor ons een nieuw logo waardoor we op gaan vallen in het straatbeeld. We zijn allemaal vrijwilligers en dit willen we ook terug zien in het logo. Op een subtiele manier. Tevens hebben we hulp nodig met onze advertising.

Oplossing
Door een modern, poppende en opvallend kleurenpallet te hebben ontwikkeld voor de nieuwe branding, trekken ze meteen de aandacht van iedereen die voorbij passeert. Door dit extra te stimuleren heb ik banners ontworpen voor het pand en heb ik gekozen voor een opvallend gekleurd stoep bord. 

Resultaat

Wereld Winkel is weer goed te zien! Het hartje straalt waardering uit voor de huidige en alle voorgaande vrijwilligers.

wereldwinkel veldhoven
wereldwinkel veldhoven
wereldwinkel veldhoven
wereldwinkel veldhoven
wereldwinkel veldhoven
WERELDWINKEL.jpg

Meer zien of weten over dit project? Laat het me weten!