Website ontwikkeling
design & fotografie

Opdrachtgever

Anton Vissers is eigenaresse van een hondenfokkerij voor Tibetaanse Terriërs. Ze is aangesloten (en goedgekeurd) door alle benodigde bonden. Alleen miste ze nog een site. Een site die van belang was voor eventuele toekomstige honden eigenaren. 

Vraag

Ontwikkel een super simpele maar prachtige website. Mijn site moet leven uitstralen, makkelijk te overzien zijn en geen poespas hebben. Tevens wil ik er ook professionele afbeeldingen van de honden op hebben staan. En natuurlijk te gebruiken op de computer en telefoon. 

Oplossing

Anton heeft nadrukkelijk vermeld dat ze een simpele website wilde, daardoor heb ik gekozen voor een one-page pagina. Door een onderzoek te starten naar kleuren en stijlen, heb ik gekozen voor zachtere en fijne kleuren. Kleuren die vertrouwen tot leven wekken. 

Resultaat

Een heerlijke website. Een website die goed gevuld is met foto's en alleen de hoognodigde informatie bevat. Verspreid over een overzichtelijke one-page. Perfect werkzaam op telefoon en computer. www.pescadorestibetaanseterrier.com

3.jpg
tibetaanse terrier
tibetaanse terrier
tibetaanse terrier

Meer zien of weten over dit project? Laat het me weten!