top of page

Concept ontwikkeling

& logo ontwerp

Resultaat

Ik heb een logo ontwikkeld die te maken heeft met het belangrijkste onderdeel van Octane Orion, namelijk de liefde voor auto's. Een auto kan niet rijden zonder een motor. Ze zeggen ook wel eens dat een motor het hard is van de auto. Voor mij was het dus een logische stap om hiermee verder te gaan.

Na diverse motors te hebben onderzocht, ben ik op een aantal onderdelen gekomen die onbreekbaar zijn voor een motor. Ik heb gekozen voor vorm van een camshaft. Door zijn interessante vorm en overeenkomst met de naam van het bedrijf is er een super krachtig logo ontstaan.

Opdrachtgever

Octane Orion is een Nederlands bedrijf opgericht door autoliefhebbers voor autoliefhebbers. Wat begon als een idee en een concept, werd al snel werkelijkheid. Octane Orion was - in het begin - een groep vrienden die samenkwamen voor roadtrips, auto-evenementen en gewoon om rond te hangen met andere autoliefhebbers. 

Vraag

Verzin een logo met een helder en krachtig concept. Dit logo moet minimalistisch zijn want we willen ook merchandise gaan ontwerpen. Verder moet het logo herkenbaar en pakkend zijn.

https://octaneorion.com/nl

2.png
IMAC OCTANE.png
WHITE.png
IPHONE_OCTANE.png

Meer zien of weten over dit project? Laat het me weten!

bottom of page